Tingali kana klasifikasi urang

  • rht (3)
  • rht (1)
  • rht (2)

Kenalkeun kami.

Produk unggulan

Didirikeun taun 2010, Huzhou YUANTUO alat-alat transportasi Co., Ltd. perenahna di No. 656, Qixing Road, Huzhou City, Provinsi Zhejiang. Mangrupikeun panyuplai domestik utama alat transportasi logistik sareng suku cadang pikeun industri gudang.

Perusahaan ngahasilkeun rupa-rupa jinis produk: roller kerucut, roller kakuatan, roller anu teu nganggo listrik, roller karét anu ditutupan sareng roller alat-alat anu ngalantarankeun, roller konveksi utama anu ngarobah sareng sababaraha jinis conveyor horizontal, conveyor conveyor, conveyor vertikal, turn conveyor, screw conveyor, conveyor clamping, conveyor conveyor, turnover conveyor, rotary conveyor and chain plate conveyor Digabungkeun sareng rohangan, kapasitas produksi, syarat prosés sareng kabutuhan kendali, spesialisasi sareng otomatisasi logistik produksi tiasa diwujudkeun.

Produk

Alat Pakakas

  • Produk unggulan
  • Kadatangan Anyar
  • sns05
  • sns02
  • sns03
  • sns04