Tentang Kami

rht (1)

Didirikeun taun 2010, Alat-alat transportasi Huzhou YUANTUO Co., Ltd.perenahna di No. 656, Jalan Qixing, Kota Huzhou, Propinsi Zhejiang. Mangrupikeun panyuplai domestik utama alat transportasi logistik sareng suku cadang pikeun industri gudang.

Perusahaan ngahasilkeun rupa-rupa jinis produk: roller kerucut, roller kakuatan, roller anu teu nganggo listrik, roller karét anu ditutupan sareng roller alat-alat anu ngalantarankeun, roller konveksi utama anu ngarobah sareng sababaraha jinis conveyor horizontal, conveyor conveyor, conveyor vertikal, turn conveyor, screw conveyor, conveyor clamping, conveyor conveyor, turnover conveyor, rotary conveyor and chain plate conveyor Digabungkeun sareng rohangan, kapasitas produksi, syarat prosés sareng kabutuhan kendali, spesialisasi sareng otomatisasi logistik produksi tiasa diwujudkeun.

Jinis aksésoris anu disebarkeun ku perusahaan: pelat ranté, ranté bolong, sprocket, bar gesekan, kerangka beusi bodas, rel aluminium, bola penjaga bola, kurung garduh, klip penjaga, tripod, leungeun baju sareng suku, konektor, roda pendukung sareng kurung, rel rel, screw sareng star wheel sareng aksesoris conveyor sanésna, utamina didamel tina bahan baku impor, dibentuk sareng diolah numutkeun standar, anu ningkatkeun tingkat standardisasi peralatan pikeun ngicalkeun sareng ngirangan biaya Hal éta tiasa nyekenkeun waktos produksi ngicalkeun peralatan sareng ningkatkeun harga daya saing pikeun nganteurkeun peralatan.

rht (2)

Huzhou YUANTUO parantos lami komitmen pikeun panilitian sareng pamekaran produk. Perusahaan ngagaduhan peralatan logistik propésional sareng tanaga téknis, tulang tonggong penjualan sareng tim layanan purna jual. Sadaya padamelan parantos kalibet dina industri alat transportasi langkung ti lima taun. Mr. Huang minzhao, umum manajer, parantos ilubiung dina tungtunan profésional téknis produk. Kalayan standar profesional sareng téknologi dewasa, anjeunna parantos negeskeun pinuh ku perusahaan terkenal di bumi sareng di mancanagara pikeun kualitas, jasa sareng kamampuan tim produk YUANTUO. Perusahaan gaduh kayakinan pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan sareng ngagambarkeun nilai pelanggan. Mudah-mudahan ngalangkungan tingkat propésional sareng upaya anu teu henti, hayu palanggan kéngingkeun produk anu nyugemakeun sareng jasa perhatosan. Perusahaan nyandak "syarat kualitas produk tinggi" salaku tujuan, nyandak "hemat masalah sareng usaha pikeun konsumén" salaku tujuanana, saluyu sareng kahoyong "pamekaran umum sareng konsumén"; ngarepkeun kerjasama anu tulus sareng pangguna domestik sareng asing, milari pangwangunan umum, sareng nyiptakeun énjing anu hadé pikeun industri transportasi!

Ngurangan debu, noise sareng gas knalpot anu dihasilkeun ku sababaraha konveyor nalika dioperasikeun.