Ngumpulkeun Conveyor Roller

  • Double sprocket accumulating conveyor roller

    Ganda sprocket akumulasi roller conveyor

    Roller stacking anu tiasa diatur: Salaku tambahan kana fungsi transmisi listrik, éta ogé ngamungkinkeun barang-barangna tiasa lirén akumulasi dina jalur panémbangan nalika alat nyetir jalan, sareng résistansi ngaji henteu ningkat sacara signifikan. Salila transportasi normal, struktur susun maénkeun peran mindahkeun tork. Nalika barang diblokir sareng lirén akumulasi, torsi résistansi ngaji ngalangkungan torsi kerja anu kawates, lengan baju atanapi susun pelat gesekan, a ...