Sabuk Conveyor

  • belt conveyor

    conveyor sabuk

    Perkenalan merek Perusahaan ngahususkeun dina produksi conveyor industri, jalur perakitan otomatis, conveyor belt, conveyor plate chain, power roller line, garis listrik non power, line suspensi, lini produksi ranté laju, lini produksi plat ranté beurat, plug-in line , strip lancar, garis sepuh, sareng alat-alat anu teu standar sanés. detil produk Parabot téknis parameter o-sabuk roller conveyor Parabot motor: dirancang numutkeun beurat beuratna, ngalantarankeun kagancangan atanapi customer dema ...