Conveyor ranté

Pedaran pondok:

Conveyor pelat ranté nyaéta masang komponén pelat antara ranté dina dua sisi conveyor pelat ranté, supados ngangkut barang anu henteu teratur. Perlengkapan khusus dipasang dina piring ranté. Numutkeun kana sarat kendali industri, éta tiasa dianggo salaku jalur perakitan, sareng tiasa ngawujudkeun tikungan ngalantarankeun. Parameter téknis utami conveyor ranté: 1. Ranté pitch: Ranté conveyor standar 2. Lebar ranté piring: 200-1200mm 3. Laju ngirim: 0,5m / mnt-15m / mnt 4. Conveyi ...


Detil Produk

Tanda Produk

Conveyor pelat ranté nyaéta masang komponén pelat antara ranté dina dua sisi conveyor pelat ranté, supados ngangkut barang anu henteu teratur. Perlengkapan khusus dipasang dina piring ranté. Numutkeun kana sarat kendali industri, éta tiasa dianggo salaku jalur perakitan, sareng tiasa ngawujudkeun tikungan ngalantarankeun.

Parameter téknis utami conveyor ranté:

1. Ranté pitch: Ranté conveyor standar

2. Lebar tina ranté piring: 200-1200mm

3. Ngalaksanakeun laju: 0,5m / mnt-15m / mnt

4. Ngalaksanakeun kapasitas: 2500kg / M.

5. Suhu damel tina logam ngalantarankeun ranté piring: - 20 - 400

Pigura conveyor plate chain biasana didamel tina waja karbon atanapi stainless steel, sareng komponenana plat rantai didamel tina bahan anu benten.

Conveyor plat ranté stainless steel mangrupikeun salah sahiji alat transmisi kalayan lempeng ranté standar salaku permukaan bantalan sareng perédar motor salaku transmisi kakuatan. Conveyor pelat ranté diwangun ku alat listrik (motor), poros transmisi, roller, alat tegangan, sprocket, ranté, bantalan, pelumas, pelat ranté, sareng sajabana. ku gerakan sirkular na; pelat logam, anu janten operator dina prosés nganterkeun. Pelat ranté multi jajar tiasa dianggo sacara paralel pikeun ngajantenkeun conveyor plate chain lega sareng ngabentuk speed diferensial. Ku ngagunakeun bédana kagancangan pelat ranté multi jajar, pangiriman multi baris tiasa dirobih janten ngantunkeun jajar tunggal tanpa ékstrusi, supados tiasa nyayogikeun syarat-syarat mikeun jajaran tunggal panyiri inuman, ngeusian, ngabersihan sareng alat-alat sanés. Urang tiasa ngadamel sirah sareng buntut dua konveyor pelat ranté kana ranté campuran tumpang tindih, sahingga botol (kaléng) awak tiasa dipisahkeun Dina kaayaan transisi anu dinamis, henteu aya bahan sésana dina garis pangiriman, anu tiasa nyumponan sarat tina botol kosong, tekanan botol pinuh sareng henteu aya tekanan anu ngantunkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk