Conveyor Ranté

  • Chain conveyor

    Conveyor ranté

    Conveyor pelat ranté nyaéta masang komponén pelat antara ranté dina dua sisi conveyor pelat ranté, supados ngangkut barang anu henteu teratur. Perlengkapan khusus dipasang dina piring ranté. Numutkeun kana sarat kendali industri, éta tiasa dianggo salaku jalur perakitan, sareng tiasa ngawujudkeun tikungan ngalantarankeun. Parameter téknis utami conveyor ranté: 1. Ranté pitch: Ranté conveyor standar 2. Lebar ranté piring: 200-1200mm 3. Laju ngirim: 0,5m / mnt-15m / mnt 4. Conveyi ...