Roller kerucut

  • Stainless steel cone roller

    Roller kerucut stainless steel

    Struktur roller stainless steel tapered ranté ganda: numutkeun modeu nyetir, éta tiasa dibagi kana garis roller kakuatan sareng garis roller sanés listrik, numutkeun perenahna, éta tiasa dibagi kana garis roller anu ngalantarankeun horisontal, condong ngalaksanakeun garis roller sareng muter garis gilinding. Éta ogé tiasa dirancang khusus numutkeun sarat konsumén pikeun nyumponan sarat sadaya jinis konsumén. Lebar jero roller gauge standar nyaéta 100-2000mm, sareng sajabana spésipina sanés ...
  • Rubber coated cone conveying roller

    Karét dilapis congcot ngalantarankeun roller

    Klasifikasi Cots Éta tiasa dibagi kana botas papermaking, cot cot, cot cot, cot husking, cot metalurgi sareng cot minyak; Numutkeun kana morfologi permukaan, éta tiasa dibagi kana roller datar sareng roller karét bermotif; Numutkeun kana matéri tiasa dibagi kana: butil cots, nitrile cots, polyurethane cots and silicone rubber cots. Cots umumna diwangun ku lapisan karét luar, lapisan karét keras, inti logam, beuheung gulung sareng liang hawa. Pangolahanana inc ...
  • Grooved cone roller

    Roller congcot alur

    Pilihan roller kerucut stainless steel 1. Pilihan panjang roller: Kanggo barang anu benten benten, roller anu lebetna cocog kedah dipilih. Sacara umum, "nganteurkeun + 50mm" diadopsi. 2. Pamilihan ketebalan témbok sareng poros diaméter roller: Numutkeun kana beurat bahan anu ngirimkeunana sacara merata disebarkeun ka rol kontak, ngitung beban anu diperyogikeun pikeun unggal roller, sahingga pikeun nangtukeun ketebalan témbok sareng poros diaméter roller. 3. Bahan roller a ...
  • Double groove conical roller

    Roller alur ganda alur

    Struktur roller stainless steel tapered ranté ganda: numutkeun modeu nyetir, éta tiasa dibagi kana garis roller kakuatan sareng garis roller sanés listrik, numutkeun perenahna, éta tiasa dibagi kana garis roller anu ngalantarankeun horisontal, condong ngalaksanakeun garis roller sareng muter garis gilinding. Éta ogé tiasa dirancang khusus numutkeun sarat konsumén pikeun nyumponan sarat sadaya jinis konsumén. Lebar jero roller gauge standar nyaéta 100-2000mm, sareng sajabana spésipina sanés ...