Conveyor

  • telescopic conveyor

    conveyor teleskopis

    Prinsip kerja mesin teleskop roller anu teu nganggo listrik: conveyor roller teléskopis sareng roller conveyor biasa mangrupikeun alat angkutan kontinyu anu sami anu ngagunakeun sabuk conveyor anu fleksibel salaku bahan bantalan sareng komponén traksi pikeun ngangkut bahan ngalangkungan gerakan sabuk conveyor. Dibandingkeun sareng conveyor roller biasa, éta nambihan alat panyimpenan sabuk, sabuk alat-alat palapis sareng mékanisme anu sanés. Nalika mobil tegangan ngalih kana tungtung buntut, sabuk na lebet ...
  • O belt conveyor

    Aduh sabuk conveyor

    Conveyor raceway cocog pikeun ngirimkeun sagala jinis kotak, kantong, palét sareng barang-barang sanés. Bahan massal, barang leutik atanapi barang henteu teratur kedah ditempatkeun dina palét atanapi dina kotak omzet. Éta tiasa ngangkut sapotong bahan beurat atanapi nanggung beban dampak anu ageung. Gampang nyambungkeun sareng nyaring garis kendang. Éta tiasa ngabentuk sistem transportasi logistik anu rumit kalayan sababaraha jalur kendang sareng conveyor anu sanés atanapi mesin khusus pikeun nyayogikeun sagala rupa sarat prosés. Roller tumpukan ...
  • Mesh belt conveyor

    Conveyor sabuk bolong

    Manufaktur profesional mesin nepikeun, conveyor belt bolong, kerekan. Sabuk conveyor sareng sabuk angkat conveyor dina bentuk sabuk conveyor PVC, sabuk logam bolong, sabuk pelat ranté, angkutan lempeng sareng angkat tiasa, lift ogé urang sebut naék konéktor, sahingga sabuk conveyor tiasa ditambihan ku ngangkat partisi sareng sisi baffle pikeun nyegah kabocoran samping sareng geser. Wangun struktur kalebet: ngalantarankeun linear horisontal, angkat ngalaksanakeun panjagaan, sareng sajabana sabuk conveyor tiasa ...
  • incline conveyor

    conveyor condong

    Kaunggulan tina conveyor ranté naék: 1. Biaya murah, instalasi sareng perawatan anu merenah, struktur saderhana, kecepatan transmisi tinggi sareng stabilitas. Fast conveyor belt conveyor, mobile loading and unloading guardrail belt conveyor, 2. Stveying conveying, teu aya gerakan relatif antara material sareng conveyor belt, tiasa nyingkahan karusakan dina conveyor; dibandingkeun sareng conveyors anu sanésna, sora anu langkung alit, cocog pikeun lingkungan kerja Panggung anu sepi diperyogikeun. Roda leutik roda karét padet ...
  • Curved belt conveyor

    Conveyor sabuk melengkung

    Conveyor sabuk melengkung mangrupikeun jinis alat anu ngirimkeun kalayan kapasitas ngirimkeun anu ageung, biaya operasi anu murah sareng kisaran aplikasi anu lega. Numutkeun struktur pangrojongna, aya dua jinis: jinis tetep sareng jinis sélulér; numutkeun kana matérial anu ditepikeun, aya sabuk, sabuk plastik sareng sabuk waja. Suhu lingkungan kerja tina conveyor umumna antara - 10 ℃ sareng + 40 ℃, sareng suhu bahan kedah henteu langkung ti 70 ℃; sabuk karét tahan panas tiasa ngangkut hi ...
  • curve conveyor

    kurva conveyor

    Conveyor kurva tiasa minuhan sarat tina transportasi baris tunggal panyiri inuman, ngeusian, beberesih sareng alat-alat sanésna, sareng ogé tiasa ngajantenkeun jajaran tunggal kana sababaraha jajar sareng leumpang lalaunan, sahingga ngahasilkeun kapasitas panyimpenan sareng nyumponan sarat nyoco massal tina sterilizer, platform gudang botol sareng mesin botol tiis. Urang tiasa ngadamel sirah sareng buntut dua conveyor ranté kana ranté campuran tumpang tindih, sahingga botol (kaléng) awak dina kaayaan dinamis Éta tiasa nyugemakeun tekanan ...
  • Chain conveyor

    Conveyor ranté

    Conveyor pelat ranté nyaéta masang komponén pelat antara ranté dina dua sisi conveyor pelat ranté, supados ngangkut barang anu henteu teratur. Perlengkapan khusus dipasang dina piring ranté. Numutkeun kana sarat kendali industri, éta tiasa dianggo salaku jalur perakitan, sareng tiasa ngawujudkeun tikungan ngalantarankeun. Parameter téknis utami conveyor ranté: 1. Ranté pitch: Ranté conveyor standar 2. Lebar ranté piring: 200-1200mm 3. Laju ngirim: 0,5m / mnt-15m / mnt 4. Conveyi ...
  • belt conveyor

    conveyor sabuk

    Perkenalan merek Perusahaan ngahususkeun dina produksi conveyor industri, jalur perakitan otomatis, conveyor belt, conveyor plate chain, power roller line, garis listrik non power, line suspensi, lini produksi ranté laju, lini produksi plat ranté beurat, plug-in line , strip lancar, garis sepuh, sareng alat-alat anu teu standar sanés. detil produk Parabot téknis parameter o-sabuk roller conveyor Parabot motor: dirancang numutkeun beurat beuratna, ngalantarankeun kagancangan atanapi customer dema ...