kurva conveyor

Pedaran pondok:

Conveyor kurva tiasa minuhan sarat tina transportasi baris tunggal panyiri inuman, ngeusian, beberesih sareng alat-alat sanésna, sareng ogé tiasa ngajantenkeun jajaran tunggal kana sababaraha jajar sareng leumpang lalaunan, sahingga ngahasilkeun kapasitas panyimpenan sareng nyumponan sarat nyoco massal tina sterilizer, platform gudang botol sareng mesin botol tiis. Urang tiasa ngadamel sirah sareng buntut dua conveyor ranté kana ranté campuran tumpang tindih, sahingga botol (kaléng) awak dina kaayaan dinamis Éta tiasa nyugemakeun tekanan ...


Detil Produk

Tanda Produk

Conveyor kurva tiasa minuhan sarat tina transportasi baris tunggal panyiri inuman, ngeusian, beberesih sareng alat-alat sanésna, sareng ogé tiasa ngajantenkeun jajaran tunggal kana sababaraha jajar sareng leumpang lalaunan, sahingga ngahasilkeun kapasitas panyimpenan sareng nyumponan sarat nyoco massal tina sterilizer, platform gudang botol sareng mesin botol tiis. Urang tiasa ngadamel sirah sareng buntut dua ranté conveyor kana ranté campuran tumpang tindih, sahingga botol (kaléng) awak dina kaayaan dinamis Éta tiasa nyéépkeun tekanan sareng transportasi non tekanan tina botol kosong sareng botol padet.

Lingkup aplikasi tina conveyor bend: éta seueur dianggo pikeun ngirimkeun otomatis sareng distribusi tuangeun, kaléng, ubar, minuman, kosmétik sareng produk cuci, produk kertas, bumbu, susu sareng bako, sareng sajabana, ogé ngalaksanakeun on-line bungkus deui.

Éta cocog pikeun ngangkut sagala jinis kotak, kantong, palét, sareng sajabana bahan massal, tulisan alit atanapi tulisan henteu teratur kedah diangkut dina palét atanapi kotak omzet. Éta tiasa ngangkut sapotong bahan beurat atanapi nanggung beban dampak anu ageung. Gampang nyambungkeun sareng nyaring garis kendang. Éta tiasa ngabentuk sistem transportasi logistik anu rumit kalayan sababaraha jalur kendang sareng conveyor anu sanés atanapi mesin khusus pikeun nyayogikeun sagala rupa sarat prosés. Roller tumpukan tiasa dianggo pikeun ngawujudkeun tumpukan sareng pangiriman bahanna. Jalur roller ngagaduhan kaunggulan tina struktur saderhana, reliabilitas tinggi sareng perawatan anu merenah.

ciri

Tepikeunana stabil, bahan sareng sabuk conveyor teu gaduh gerakan anu relatif, anu tiasa nyingkahan karusakan tina bahan anu ditepikeun. Sora rendah, cocog pikeun lingkungan kerja anu sepi. Struktur na saderhana sareng gampang dijaga. Konsumsi énergi rendah sareng béaya rendah. Éta cocog pikeun ngolah dahareun sareng industri produksi, sapertos jalur produksi kuih bulan, jalur produksi titik paket, jalur produksi snack gancang-beku, transportasi pangan rangkep, panyimpenan pangan sareng transportasi logistik, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami