Convetor Kurva

  • curve conveyor

    kurva conveyor

    Conveyor kurva tiasa minuhan sarat tina transportasi baris tunggal panyiri inuman, ngeusian, beberesih sareng alat-alat sanésna, sareng ogé tiasa ngajantenkeun jajaran tunggal kana sababaraha jajar sareng leumpang lalaunan, sahingga ngahasilkeun kapasitas panyimpenan sareng nyumponan sarat nyoco massal tina sterilizer, platform gudang botol sareng mesin botol tiis. Urang tiasa ngadamel sirah sareng buntut dua conveyor ranté kana ranté campuran tumpang tindih, sahingga botol (kaléng) awak dina kaayaan dinamis Éta tiasa nyugemakeun tekanan ...