Conveyor sabuk melengkung

Pedaran pondok:

Conveyor sabuk melengkung mangrupikeun jinis alat anu ngirimkeun kalayan kapasitas ngirimkeun anu ageung, biaya operasi anu murah sareng kisaran aplikasi anu lega. Numutkeun struktur pangrojongna, aya dua jinis: jinis tetep sareng jinis sélulér; numutkeun kana matérial anu ditepikeun, aya sabuk, sabuk plastik sareng sabuk waja. Suhu lingkungan kerja tina conveyor umumna antara - 10 ℃ sareng + 40 ℃, sareng suhu bahan kedah henteu langkung ti 70 ℃; sabuk karét tahan panas tiasa ngangkut hi ...


Detil Produk

Tanda Produk

Conveyor sabuk melengkung mangrupikeun jinis alat anu ngirimkeun kalayan kapasitas ngirimkeun anu ageung, biaya operasi anu murah sareng kisaran aplikasi anu lega. Numutkeun struktur pangrojongna, aya dua jinis: jinis tetep sareng jinis sélulér; numutkeun kana matérial anu ditepikeun, aya sabuk, sabuk plastik sareng sabuk waja. Suhu lingkungan kerja tina conveyor umumna antara - 10 ℃ sareng + 40 ℃, sareng suhu bahan kedah henteu langkung ti 70 ℃; sabuk karét tahan panas tiasa ngangkut bahan suhu luhur handapeun 120 ℃. Henteu cocog pikeun ngagunakeun conveyor sabuk nalika suhu bahan langkung luhur. Nalika nganteurkeun bahan sareng zat asam asam minyak sareng alkali pelarut organik, sabuk karét atanapi palastik tahan ka minyak sareng asam sareng alkali kedah dianggo. Aya genep jinis conveyor sabuk: 500, 650, 800, 1000, 1200 sareng 1400mm. Numutkeun kana jangkungna anu ditepikeun, jinis matéri, kapasitas, kapasitas nganteurkeun, nyebarkeun panjang sareng faktor-faktor anu sanés conveyor beubeur, pangguna tiasa nangtoskeun tata perenah conveyor sareng lebar sabuk anu dipilih, lapisan kanvas sareng kandel sabuk ku itungan.

Sabuk conveyor seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, batubara, palabuhan, transportasi, cai sareng listrik, industri kimia sareng departemén sanésna pikeun dimuat, dimuat, mindahkeun atanapi nyusun macem-macem bahan leupas sareng kapadetan 500 ~ 2500kg / m3 dina suhu normal. Conveyor sabuk ngagaduhan kaunggulan kapasitas pangiriman anu ageung, struktur saderhana, pangropéa anu merenah, béaya rendah sareng fleksibilitas anu kuat. Conveyor sabuk diwangun ku sistem transportasi tunggal atanapi multi unit pikeun bahan transportasi. Numutkeun kana sarat prosés, éta tiasa diatur dina bentuk anu horizontal atanapi condong. Salian ti nyumponan pasaratan horisontal atanapi condong, conveyor sabuk ogé tiasa digabungkeun sareng bagian busur cembung, bagian busur cekung sareng bagian lempeng Ukuran blok bahan anu diijinkeun diangkut ku sabuk conveyor utamina gumantung kana lébar sabuk, sabuk kagancangan, sudut alur sareng sudut condong, sareng ogé gumantung kana frékuénsi bahan ageung. Ayeuna, suhu lingkungan kerja tina conveyor sabuk umumna - 25 ~ + 40 ℃. Salaku tambahan, parusahaan kami ogé ngahasilkeun conveyor sabuk lampu, conveyor sabuk tetep, conveyor ranté, conveyor dipindahkeun sareng alat-alat khusus tujuan khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami