Conveyor Sabuk melengkung

  • Curved belt conveyor

    Conveyor sabuk melengkung

    Conveyor sabuk melengkung mangrupikeun jinis alat anu ngirimkeun kalayan kapasitas ngirimkeun anu ageung, biaya operasi anu murah sareng kisaran aplikasi anu lega. Numutkeun struktur pangrojongna, aya dua jinis: jinis tetep sareng jinis sélulér; numutkeun kana matérial anu ditepikeun, aya sabuk, sabuk plastik sareng sabuk waja. Suhu lingkungan kerja tina conveyor umumna antara - 10 ℃ sareng + 40 ℃, sareng suhu bahan kedah henteu langkung ti 70 ℃; sabuk karét tahan panas tiasa ngangkut hi ...