Ganda Alur Conical Roller

  • Double groove conical roller

    Roller alur ganda alur

    Struktur roller stainless steel tapered ranté ganda: numutkeun modeu nyetir, éta tiasa dibagi kana garis roller kakuatan sareng garis roller sanés listrik, numutkeun perenahna, éta tiasa dibagi kana garis roller anu ngalantarankeun horisontal, condong ngalaksanakeun garis roller sareng muter garis gilinding. Éta ogé tiasa dirancang khusus numutkeun sarat konsumén pikeun nyumponan sarat sadaya jinis konsumén. Lebar jero roller gauge standar nyaéta 100-2000mm, sareng sajabana spésipina sanés ...