Roller listrik

  • Electric roller

    Roller listrik

    Roller listrik stainless steel (anti korosi roller listrik) cocog pikeun dianggo dina hiji atanapi sababaraha jinis lingkungan sedeng korosif kimia, sapertos minyak bumi, industri kimia, pupuk, farmasi sareng industri sanés. Pikeun sarat kabersihan pangan, roller listrik stainless steel biasana dianggo dina industri pangan. (Catetan: diménsi éksternal roller listrik stainless steel dihasilkeun ku perusahaan urang sami sareng minyak YD anu dicelupkeun kana roller listrik anu dihasilkeun ...