Freund

  • Freund

    Freund

    Produk seri Fulailun ukuranana leutik sareng beurat beurat, cocog pikeun nganteurkeun barang-barang kalayan bagian handapna rata. Hal ieu seuseueurna dianggo dina bagian tikungan sistem anu ngalantarankeun atanapi bagéan pangalihan sareng konpénsi, sareng tiasa ogé dijaga salaku penjaga atanapi pituduh dina kadua sisi conveyor. Katrol Fulai ogé dianggo pikeun kastor, anu ogé tiasa ngagaduhan peran tambahan dina seueur konveyor, sapertos bagian naék konveyor sabuk naék pikeun mencét sabuk, sareng sajabina. Dina jalur perakitan, roda Fulai nyaéta ...