Alur Roller Conveyor

  • Single groove roller

    Roller alur tunggal

    Pamakéan sareng pangropéa metode roller roller alur 1. Pilihan panjangna: pikeun barang kalayan lébar anu béda, roller sareng lébar anu pas kedah dipilih, sareng "nganteurkeun + 50mm" umumna diadopsi 2. Pilihan ketebalan témbok sareng diameter poros: numutkeun beurat tina bahan pangiriman anu rata-rata disebarkeun ka roller kontak, ngitung beban anu diperyogikeun pikeun masing-masing gilinding, pikeun nangtoskeun kandel témbok sareng poros diaméter roller. 3. Bahan roller sareng ...