Roller congcot alur

Pedaran pondok:

Pilihan roller kerucut stainless steel 1. Pilihan panjang roller: Kanggo barang anu benten benten, roller anu lebetna cocog kedah dipilih. Sacara umum, "nganteurkeun + 50mm" diadopsi. 2. Pamilihan ketebalan témbok sareng poros diaméter roller: Numutkeun kana beurat bahan anu ngirimkeunana sacara merata disebarkeun ka rol kontak, ngitung beban anu diperyogikeun pikeun unggal roller, sahingga pikeun nangtukeun ketebalan témbok sareng poros diaméter roller. 3. Bahan roller a ...


Detil Produk

Tanda Produk

Pilihan roller kerucut stainless steel

1. Roller Pilihan panjangna:

Pikeun barang anu lébarna béda-béda, roller sareng lébar anu cocog kedah dipilih. Sacara umum, "nganteurkeun + 50mm" diadopsi.

2. Pilihan kandel témbok sareng poros diaméter roller:

Numutkeun kana beurat bahan anu ngirimkeunana sacara merata ka rol kontak, ngitung beban anu diperyogikeun pikeun masing-masing rol, sahingga tiasa nambihan kandel témbok sareng poros diaméterna roller.

3. Bahan roller sareng perawatan permukaan:

Numutkeun kana lingkungan anu béda-béda, nunjukkeun bahan sareng pangobatan permukaan roller (baja galvanis, stainless steel, hideung atanapi dilapis).

Pancegahan pikeun operasi roller:

1. Entong nempatkeun leungeun sareng suku anjeun diantara rol nalika operasi jalur, upami teu kitu, kacilakaan kacilakaan tiasa kajantenan;

2. Dilarang nempatkeun alat sareng serbaguna dina awak kawat;

3. Nalika nempatkeun workpiece (plate tooling) dina garis, éta kedah ditempatkeun di tengah awak garis hipu pikeun ngahindarkeun ngaruksak roller ku dampak teuas;

Pabrik roller sareng pamilihan sapertos kieu:

Pilihan diaméterna roller: 50mm, 60mm, 76mm

Pilihan bahan rol: galvanis baja karbon, baja karbon krom plating, palapis baja karbon, PVC, stainless steel, pipa seamless, jsb.

Pilihan tipe roller: roller anu teu nganggo kakuatan, roller ranté tunggal, ranté ganda, roller sabuk "O", roller tirus, roller palung.

Roller fix way: spring press in type, internal huntu aci type, full flat tenon type, through shaft pin hole hole.

Roller cocog pikeun ngirimkeun sagala rupa kotak, kantong, palét sareng barang-barang sanés. Bahan massal, tulisan alit atanapi tulisan henteu teratur kedah ditumpukeun dina palét atanapi diangkut dina kotak omzet. Éta tiasa ngangkut bahan beurat hiji atanapi nanggung beban dampak ageung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami