Groove Cone Roller

  • Grooved cone roller

    Roller congcot alur

    Pilihan roller kerucut stainless steel 1. Pilihan panjang roller: Kanggo barang anu benten benten, roller anu lebetna cocog kedah dipilih. Sacara umum, "nganteurkeun + 50mm" diadopsi. 2. Pamilihan ketebalan témbok sareng poros diaméter roller: Numutkeun kana beurat bahan anu ngirimkeunana sacara merata disebarkeun ka rol kontak, ngitung beban anu diperyogikeun pikeun unggal roller, sahingga pikeun nangtukeun ketebalan témbok sareng poros diaméter roller. 3. Bahan roller a ...