Conveyor condong

  • incline conveyor

    conveyor condong

    Kaunggulan tina conveyor ranté naék: 1. Biaya murah, instalasi sareng perawatan anu merenah, struktur saderhana, kecepatan transmisi tinggi sareng stabilitas. Fast conveyor belt conveyor, mobile loading and unloading guardrail belt conveyor, 2. Stveying conveying, teu aya gerakan relatif antara material sareng conveyor belt, tiasa nyingkahan karusakan dina conveyor; dibandingkeun sareng conveyors anu sanésna, sora anu langkung alit, cocog pikeun lingkungan kerja Panggung anu sepi diperyogikeun. Roda leutik roda karét padet ...