Leveler Pikeun Conveyor

  • leveler for conveyor

    leveler pikeun conveyor

    Fitur produk sampéan cangkir: 1. Bahan produk: produk didamel tina waja karbon, sareng perawatan permukaan nyaéta opsional (seng / nikel / kromium / blackening / pulsa lukisan) atanapi 202/304 stainless steel 2. Ukuran produk: ukuran produk tiasa dipilih numutkeun bentuk gambar 3. Lingkup panggunaan: séri produk ieu cocog pikeun sagala jinis mesin beurat, mesin tuangeun, alat médis, lomari, sareng sajabana 4. Kauntungan produk: produk ngagaduhan kapasitas bantalan tinggi, c ...