Conveyor Sabuk Bolong

  • Mesh belt conveyor

    Conveyor sabuk bolong

    Manufaktur profesional mesin nepikeun, conveyor belt bolong, kerekan. Sabuk conveyor sareng sabuk angkat conveyor dina bentuk sabuk conveyor PVC, sabuk logam bolong, sabuk pelat ranté, angkutan lempeng sareng angkat tiasa, lift ogé urang sebut naék konéktor, sahingga sabuk conveyor tiasa ditambihan ku ngangkat partisi sareng sisi baffle pikeun nyegah kabocoran samping sareng geser. Wangun struktur kalebet: ngalantarankeun linear horisontal, angkat ngalaksanakeun panjagaan, sareng sajabana sabuk conveyor tiasa ...