Warta

  • Pitunjuk pangwangunan conveyor kapayunna.

    Conveyor mangrupikeun salah sahiji alat operasi utami perusahaan modéren, mesin logistik sareng alat, mangrupikeun dasar organisasi anu wajar produksi massal sareng prosés aliran mékanis. Pikeun perusahaan logistik pihak katilu, conveyor mangrupikeun dasar matérial sareng téknis pikeun ngatur ...
    Maca deui
  • Nyababkeun sareng tindakan pancegahan tina sabuk conveyor slipping

    1. Ketegangan sabuk anu cekap Upami sabukna henteu ngagaduhan tegangan anu cekap, moal aya kakuatan pangirut gesekan antara pulley nyetir sareng sabuk, sareng éta moal tiasa narik sabuk sareng gerakan beban. Alat tegangan conveyor sabuk biasana kalebet tegangan sekrup, hidrolik ...
    Maca deui
  • Prinsip kerja tina conveyor sabuk

    Tekad kagancangan penting pisan pikeun desain conveyor sabuk, anu aya hubunganana sareng volume transportasi sareng biaya. Ningkatkeun kagancangan sabuk conveyor sabuk tiasa ningkatkeun kapasitas pangiriman. Dina kaayaan transportasi anu sami, bandwidth anu langkung alit tiasa dianggo, sareng ...
    Maca deui