Nyababkeun sareng tindakan pancegahan tina sabuk conveyor slipping

1. Tegangan sabuk anu henteu cekap

Upami sabukna henteu ngagaduhan ketegangan anu cekap, moal aya kakuatan nyetir gesekan anu cekap antara pulley nyetir sareng sabuk, sareng éta moal tiasa narik sabuk sareng gerakan beban.

Alat tegangan conveyor sabuk biasana kalebet tegangan sekrup, tegangan hidrolik, tegangan palu beurat sareng ketegangan mobil. Henteu cekap stroke atanapi henteu leresna panyaluyuan sekrup atanapi alat tegangan hidrolik, henteu cukup saimbangna alat tegangan palu beurat sareng alat tegangan jinis mobil, sareng macét mékanisme bakal nyababkeun tegangan anu cukup pikeun conveyor sabuk sareng nyababkeun dieunakeun.

Solusi:

1) conveyor sabuk kalayan spiral atanapi strukturna tegangan hidrolik tiasa ningkatkeun tegangan ku nyaluyukeun stroke tegangan, tapi kadang stroke tegangan henteu cekap sareng sabukna gaduh deformasi permanén. Dina waktos ayeuna, bagian sabuk tiasa dipotong kanggo vulkanisasi deui.

2) conveyor sabuk kalayan tegangan palu beurat sareng struktur ketegangan mobil tiasa diubaran ku cara ningkatkeun beurat kasaimbangan atanapi ngaleungitkeun macét mékanisme. Perlu dicatet yén nalika ningkatkeun konfigurasi alat tegangan, éta tiasa ditambihan kana sabuk anu henteu dieunakeun, sareng henteu pantes pikeun nambihan teuing, supados henteu ngadamel sabuk nganggo tegangan anu teu perlu sareng ngirangan umur jasa na .

2. Kendang kendang serius dipakena

Kendang kendang conveyor sabuk umumna diubaran ku palapis karét atanapi casting, sareng herringbone atanapi alur inten bakal ditambihan dina permukaan karét pikeun ningkatkeun koefisien gesekan sareng ningkatkeun gesekan. Saatos ngajalankeun pikeun waktos anu lami, permukaan karét sareng alur tina kendang nyetir bakal dipaké serius, anu bakal ngirangan koefisien gesekan sareng gesekan permukaan kendang anu nyetir sareng ngakibatkeun sabukna tergelincir.

Solusi: upami kaayaan ieu, cara ngabungkus deui atanapi ngagentos kendang kedah diadopsi. Dina pamariksaan sadidinten, perhatosan kedah diperhatoskeun kana pamariksaan bungkus kendang drive, supados ulah aya anu ngagem kaleuleuwih teu tiasa kapendak dina waktosna, nyababkeun sabuk leueur sareng mangaruhan operasi normal.


Waktos Post: Mar-03-2021