Pitunjuk pangwangunan conveyor kapayunna.

Conveyor mangrupikeun salah sahiji alat operasi utami perusahaan modéren, mesin logistik sareng alat, mangrupikeun dasar organisasi anu wajar produksi massal sareng prosés aliran mékanis. Pikeun perusahaan logistik pihak katilu, conveyor mangrupikeun dasar matérial sareng téknis pikeun ngatur kagiatan logistik, anu nunjukkeun kapasitas logistik perusahaan.
Conveyor mangrupikeun dasar matéri sistem logistik. Kalayan pamekaran sareng kamajuan logistik, alat-alat logistik parantos ditingkatkeun sareng dikembangkeun. Dina bidang alat-alat logistik, seueur alat-alat anyar terus muncul, anu ngirangan pisan kakuatan inténsitas masarakat, ningkatkeun épisiénsi operasi logistik sareng kualitas jasa, ngirangan biaya logistik, ngagaduhan peran penting dina operasi logistik, sareng ngamajukeun pisan pamekaran logistik gancang.

Di pikahareupeun, conveyor bakal ngembangkeun nuju pangembangan skala ageung, ngembangna ruang lingkup panggunaan, asihan bahan otomatis, ngirangan konsumsi énergi, ngirangan polusi sareng aspek-aspek sanés.

1. Teraskeun mekarkeun skala ageung. Skala ageung kalebet kapasitas pangiriman anu ageung, panjang mesin ageung ageung sareng sudut ngirimna ageung. Panjangna alat transmisi hidrolik parantos ngahontal langkung ti 440 km. Panjang hiji conveyor sabuk parantos ampir 15 km, sareng parantos aya "sabuk jalan conveyor" diwangun ku sababaraha sét anu ngahubungkeun Partéi A sareng Partéy B. Seueur nagara ngajajah struktur conveyor anu langkung sampurna pikeun jarak jauh sareng kapasitas ageung teras-terasan nepikeun matéri.

2. Ngalegaan ruang lingkup aplikasi tina conveyor. Pangwangunan suhu luhur, kaayaan suhu handap, korosif, radioaktif, bahan kaduruk dina lingkungan damel, sareng tiasa ngangkut panas, ngabeledug, gampang aglomerat, conveyor bahan caket.

3. Struktur conveyor tiasa nyumponan sarat kendali otomatis tina sistem penanganan bahan pikeun hiji mesin. Salaku conto, conveyor troli anu dianggo ku kantor pos pikeun nyortir otomatis parsel kedah tiasa nyumponan sarat tindakan milah.

4. Ngurangan konsumsi énergi pikeun ngahémat énergi parantos janten aspek penting dina panilitian médis dina bidang téknologi transportasi. Konsumsi énergi 1km per ton bahan parantos diémutan salaku salah sahiji indéks penting tina pilihan conveyor.

5. Ngurangan debu, noise sareng gas knalpot anu dihasilkeun ku sababaraha konveyor nalika dioperasikeun.


Waktos Post: Mar-03-2021