Prinsip kerja tina conveyor sabuk

Tekad kagancangan penting pisan pikeun desain conveyor sabuk, anu aya hubunganana sareng volume transportasi sareng biaya. Ningkatkeun kagancangan sabuk conveyor sabuk tiasa ningkatkeun kapasitas pangiriman. Dina kaayaan transportasi anu sami, bandwidth anu langkung alit tiasa dianggo, sareng beban linear sareng tegangan sabuk conveyor tiasa dikirangan. Nanging, ningkatkeun kagancangan sabuk conveyor ogé tiasa nyababkeun lebu, anu bakal ningkatkeun anggoan sabuk conveyor dina bahan. Alur pituduh, tukang sasapu, sareng sajabana ogé kedah dipertimbangkeun. 2. Upami kapasitas ngirimkeun ageung sareng sabukna lega, laju sabuk langkung luhur kedah dipilih. 3. Pikeun conveyor horizontal langkung panjang, laju sabuk anu langkung luhur kedah dipilih. Langkung ageung kacenderungan conveyor, langkung pondok jarak transmisi sareng nurunkeun kecepatan sabuk sisi. 4. Umumna dianggo pikeun nganteurkeun bahan kalayan seueur lebu, sareng kecepatan sabuk nyaéta 0,8 ~ 1m / s. 5. Nalika beuratna bahan ponggawa, laju sabuk henteu kedah langkung ageung ti 1,25m / s. 6. Nalika ngagunakeun bajak unloader, laju sabuk henteu kedah ngaleuwihan 2.0m / s. 7. Nalika ngagunakeun truk momotan, laju sabuk kedah henteu langkung ti 2.5m / s. Nalika nganteurkeun bahan alit, laju sabuk diijinkeun janten 3.15m / s. 8. Nalika aya skala, laju sabuk kedah ditangtoskeun numutkeun sarat tina skala otomatis. 9. Nalika nganteurkeun produk réngsé, laju sabuk umumna kirang ti 1,25m / s. 2. gilindingna hampang. Aci sareng roda disambungkeun ku konci tunggal, sareng juru sambung dilas. Aci dihubungkeun sareng panangan ékspansi roda, sareng juru carios dilas. Aci dihubungkeun sareng panangan ékspansi roda, sareng blok silinder dilas ku pelat nyarios. 4. bungkusna dibagi kana herringbone sareng bentuk prisma. Bentuk herringbone nuturkeun arah anu ngirimkeun, sareng bentuk prisma cocog pikeun conveyor sabuk payun sareng mundur. 5. Numutkeun prosésna, baju baju roller dibagi kana vulkanisasi panas sareng vulkanisasi tiis. ① Botol vulkanisasi panas tradisional gaduh tekanan vulkanisasi anu rendah sareng eusi walirang anu luhur. Salaku tambahan, eusi karét tina pelapis anu dilapisna handap, résistansi pakean karét kirang, umur jasa pondok pisan, sareng langkung gampang sepuh dina kaayaan kerja normal. Saatos sepuh, éta bakal karasa, anu bakal ngirangan caket antara roller conveyor sareng sabuk. ② lapisan vulkanisir karét roller vulkanisasi ngadopsi téknologi cladding tiis dina situs, anu ngagaduhan kaunggulan konstruksi di lokasi anu saé, kakuatan beungkeutan anu luhur, kagancangan vulkanisasi gancang sareng umur jasa anu panjang. Pelat karét tina roller didamel tina tahan karat sareng pelindung karét tahan témpél, anu ringkes sareng kompak. Eusi karét tinggi, kakuatan tarik anu hadé sareng résistansi cimata. Hirup jasa biasana 5-8 kali tina karét anu sami. Éta sacara alami divulkanisasi dina suhu sareng tekanan normal. Kamampuan napel vulkanisasi tiis sapertos kieu nyaéta bungkusan vulkanisasi panas rumah tangga. Diaméter standar batang pendukung nyaéta 89mm, 108mm, 133mm, 159mm, 194mm, 219mm sareng 219mm, anu dipilih numutkeun laju sabuk. Laju biasana henteu langkung ti 600 R / mnt. Idler dibagi kana bahan: kabayang tabung baja seamless sareng roda plastik (sanyawa fenolik); struktur idler, indikator téknis utama kualitas manufaktur na nyaéta nyetir koefisien résistansi sareng kahirupan jasa. 2. roller alur roller alur dipaké pikeun ngadukung objék beurat. Aya dua jinis sabuk conveyor: dibereskeun sareng hinged. Tilasna dianggo pikeun konveyor anu tetep sareng anu terakhir dianggo pikeun conveyor anu tiasa dipindahkeun. Sudut alur biasana 30 ° dugi ka 35 °. Jarak antara gilinding biasana 1.2m1.5m. 3. Gulung datar: gulung luhur paralel digunakeun pikeun nyandak cabang pikeun ngangkut produk réngsé, sareng gulung handap paralel digunakeun pikeun ngadamel cabang deui ngadukung sabuk conveyor. 4. Damping roller: éta dipasang dina bagian anu nampi pikeun ngirangan pangaruh sabuk conveyor, sareng jarak biasana antara 100 ~ 600mm. 5. Roller handap dianggo pikeun dahan handap pikeun ngadukung sabuk conveyor. Aya tipe V, tipe V mundur sareng tipe paralel. V-bentuk sareng V-bentuk tiasa ngirangan kamungkinan simpangan sabuk. Nalika bentuk V sareng anti v-bentuk digabungkeun pikeun ngabentuk bagian prisma, simpangan conveyor belt tiasa dicegah langkung épéktip. 6. Self aligning idler eccentric idler tiasa nyegah sareng menerkeun simpangan sabuk conveyor. Hal ieu utamina dianggo pikeun konveyor tetep. Unggal 10 kelompok gulungan luhur disimpen dina hiji kelompok. 7. Roller transisi tiasa ngajantenkeun sabuk conveyor laun-laun slotted atanapi dirata ku alur, anu tiasa ngirangan tegangan tepi sabuk conveyor sareng nyegah bahan tina ngadadak rata. Aya tilu gulung transisi: 10 ° 20 ° 30 °. 7. Anu nganggur anu sanésna: anu nganggur tipe sisir sareng pengangguran spiral ngagaduhan ciri non stick roll, kamampuan ngabersihkeun diri anu kuat sareng sabuk non stick nalika nganteurkeun bahan baseuh caket. 4 angle Angkat sudut 1. Sudut angkat conveyor sabuk biasa umumna henteu ngaleuwihan 20 derajat, sabab nalika sudut condong conveyor sabuk langkung ageung tibatan 20 derajat, kaseueuran bahan bakal murag. Sudut angkat tina conveyor sabuk batubara henteu kedah langkung ti 15 derajat. Ukuran partikel sinter kirang ti 12 derajat, ukuran partikel relatif matéri leutik, sareng sudut angkat anu langkung ageung tiasa dipilih


Waktos Post: Mar-03-2021