Aduh Sabuk Conveyor

  • O belt conveyor

    Aduh sabuk conveyor

    Conveyor raceway cocog pikeun ngirimkeun sagala jinis kotak, kantong, palét sareng barang-barang sanés. Bahan massal, barang leutik atanapi barang henteu teratur kedah ditempatkeun dina palét atanapi dina kotak omzet. Éta tiasa ngangkut sapotong bahan beurat atanapi nanggung beban dampak anu ageung. Gampang nyambungkeun sareng nyaring garis kendang. Éta tiasa ngabentuk sistem transportasi logistik anu rumit kalayan sababaraha jalur kendang sareng conveyor anu sanés atanapi mesin khusus pikeun nyayogikeun sagala rupa sarat prosés. Roller tumpukan ...