Roller Plastik

  • Plastic roller

    Roller palastik

    Modél utiliti aya hubunganana sareng roller plastik, anu kalebet silinder, tutup tungtung, poros roller, éliminasi noise sareng alat insulasi panas sareng alat panyabut listrik statis. Aci roller silinder, silinder silinder kerung, silinder dibungkus di sisi luar poros roller, tutup tungtung disusun dina kadua tungtung silinder, struktur internal tungtung panutup dina kadua tungtung konsisten, bantalan dibereskeun di jero bantalan ...