Produk

  • Universal ball

    Bal universal

    Huzhou YUANTUO mangrupikeun perusahaan rékayasa mékanis anu khusus kana R & D, desain sareng pabrik sagala jinis alat-alat otomatis transportasi, alat-alat panyimpenan logistik sareng bagian-bagianna. Usaha ngalibatkeun desain sareng pabrik sagala jinis mesin tunggal sareng suku cadang, sambungan sareng kolokasi sababaraha mesin, sareng investigasi lapangan, perencanaan sareng pamekaran rékayasa sistem. Pabrikan alat mékanis anu layak sareng dipercaya nyaéta responsibili urang ...
  • leveler for conveyor

    leveler pikeun conveyor

    Fitur produk sampéan cangkir: 1. Bahan produk: produk didamel tina waja karbon, sareng perawatan permukaan nyaéta opsional (seng / nikel / kromium / blackening / pulsa lukisan) atanapi 202/304 stainless steel 2. Ukuran produk: ukuran produk tiasa dipilih numutkeun bentuk gambar 3. Lingkup panggunaan: séri produk ieu cocog pikeun sagala jinis mesin beurat, mesin tuangeun, alat médis, lomari, sareng sajabana 4. Kauntungan produk: produk ngagaduhan kapasitas bantalan tinggi, c ...
  • Freund

    Freund

    Produk seri Fulailun ukuranana leutik sareng beurat beurat, cocog pikeun nganteurkeun barang-barang kalayan bagian handapna rata. Hal ieu seuseueurna dianggo dina bagian tikungan sistem anu ngalantarankeun atanapi bagéan pangalihan sareng konpénsi, sareng tiasa ogé dijaga salaku penjaga atanapi pituduh dina kadua sisi conveyor. Katrol Fulai ogé dianggo pikeun kastor, anu ogé tiasa ngagaduhan peran tambahan dina seueur konveyor, sapertos bagian naék konveyor sabuk naék pikeun mencét sabuk, sareng sajabina. Dina jalur perakitan, roda Fulai nyaéta ...
  • Rubber roller

    Roller karét

    Pedaran karét ditutupan laras: Saatos roller ngabentuk, pikeun kabutuhan anti karat, anti korosi sareng dukungan, éta ogé peryogi pangubaran permukaan atanapi palapis, sapertos ngalukis, galvanis, penyemprot Teflon, palapis karét, pelapis kromium, nyemprot keramik sareng oksidasi Numutkeun ukuranana, aya skala ageung sapertos roller mesin ngadamel kertas (panjangna tiasa ngahontal langkung ti 10 méter, diaméterna langkung ti 1500 mm), aya skala leutik sapertos jalur perakitan otomatis sabuk ...
  • PVC roller

    Roller PVC

    Karakteristik roller PVC 1. conveyor roller (roller conveyor) cocog pikeun nyayogikeun sagala jinis kotak, kantong, palét, sareng sajabana bahan massal, barang alit atanapi barang anu henteu teratur kedah diangkut Transportasi dina palét atanapi kotak omset. 2. Éta tiasa ngangkut bahan beurat hiji atanapi nanggung beban dampak ageung. 3. Strukturna rupa-rupa. Garis raceway tiasa dibagi kana garis raceway kakuatan sareng garis pacu motor non power numutkeun mode nyetir, sareng tiasa dibagi kana conveyi horizontal ...
  • PU roller

    Gilinding PU

    Pedaran karét ditutupan laras: Saatos roller ngabentuk, pikeun kabutuhan anti karat, anti korosi sareng dukungan, éta ogé peryogi pangubaran permukaan atanapi palapis, sapertos ngalukis, galvanis, penyemprot Teflon, palapis karét, pelapis kromium, nyemprot keramik sareng oksidasi Numutkeun ukuranana, aya skala ageung sapertos roller mesin ngadamel kertas (panjangna tiasa ngahontal langkung ti 10 méter, diaméterna langkung ti 1500 mm), aya skala leutik sapertos jalur perakitan otomatis sabuk ...
  • Nylon roller

    Gilinding nilon

    Roller ranté ganda, rupa-rupa, pilihan, tiasa ngarobih numutkeun sarat konsumén. Éta seueur dianggo. Roller percetakan, sapertos percetakan koran, mangrupikeun prosés gancang-gancang anu tiasa ngahasilkeun langkung ti 6000 yard lawon anu dicetak per jam. Cara ieu disebut ogé percetakan mékanis. Dina percetakan roller, pola dicitak dina lawon ku ngukir rol tambaga (atanapi rol). Tambaga tambaga tiasa dipahat tina garis-garis anu saé pisan diatur, anu tiasa dicitak lengkep, lemes ...
  • Unpowered roller

    Roller henteu kakuatan

    Roller listrik mangrupikeun komponén gulung buleud anu nyetir sabuk conveyor atanapi ngarobih arah ngajiana. Éta tiasa dibagi kana dua jinis: roller drive sareng setir. Roller drive mangrupikeun komponén utama pikeun mindahkeun kakuatan. Roller kakuatan nyetir dibagi kana roller kakuatan tunggal (sudut bungkus sabuk kana roller listrik sahandapeun 200 ° dugi ka 230 °), multi power roller (umumna dianggo pikeun kakuatan tinggi) sareng roller kakuatan ganda (sudut bungkus dugi ka 350 °). Requirem ...
  • Turning roller

    Giliran péngkolan

    Rolling series series Produk Deskripsi Produk: cocog pikeun nganteurkeun sagala rupa buleud, tas, palét, sareng sajabana bahan massal, tulisan alit atanapi tulisan henteu teratur kedah diangkut dina palét atanapi kotak omzet. Éta tiasa ngangkut bahan beurat hiji atanapi nanggung beban dampak ageung. Struktur: numutkeun modeu nyetir, éta tiasa dibagi kana garis roller kakuatan sareng garis roller sanés listrik, numutkeun perenahna, éta tiasa dibagi kana garis roller anu ngalantarankeun horisontal, condong ...
  • Square roller

    Roller alun-alun

    Produksi roller kuadrat utamina diwangun ku péngkolan awal awak roller, balancing statis awal, gangguan pas sareng las sirah poros, péngkolan rupa sareng balancing dinamis anu hadé. Upami kasabaran tingkah laku, sapertos bunderan, silinder sareng lempeng, diperyogikeun janten kirang ti 0.2mm, coét silinder luhur atanapi coét gulung diperyogikeun pikeun ngagiling saatos réngsé. Upami atos permukaan diperyogikeun, prosés pangubaran panas kedah ditambihan. Saatos roller nyaéta ...
  • Power roller

    Roller kakuatan

    Conveyor roller kakuatan stainless steel sareng mesin puter kendang gaduh kaunggulan struktur saderhana, reliabilitas tinggi sareng perawatan anu merenah. Fungsi-fungsi ieu tiasa masihan anjeun kauntungan perusahaan anu hébat, pikeun ngartos padamelan khusus na. Garis roller digunakeun pikeun sambungan anu gampang sareng tapis antara konveyor. Éta tiasa ngabentuk sistem transportasi logistik anu rumit kalayan sababaraha jalur roller sareng alat-alat pangiriman anu sanés atanapi mesin khusus pikeun nyayogikeun sagala rupa sarat prosés. Anu nyusun ro ...
  • Plastic roller

    Roller palastik

    Modél utiliti aya hubunganana sareng roller plastik, anu kalebet silinder, tutup tungtung, poros roller, éliminasi noise sareng alat insulasi panas sareng alat panyabut listrik statis. Aci roller silinder, silinder silinder kerung, silinder dibungkus di sisi luar poros roller, tutup tungtung disusun dina kadua tungtung silinder, struktur internal tungtung panutup dina kadua tungtung konsisten, bantalan dibereskeun di jero bantalan ...
123 Teras> >> Halaman 1/3