Karét dilapis congcot ngalantarankeun roller

Pedaran pondok:

Klasifikasi Cots Éta tiasa dibagi kana botas papermaking, cot cot, cot cot, cot husking, cot metalurgi sareng cot minyak; Numutkeun kana morfologi permukaan, éta tiasa dibagi kana roller datar sareng roller karét bermotif; Numutkeun kana matéri tiasa dibagi kana: butil cots, nitrile cots, polyurethane cots and silicone rubber cots. Cots umumna diwangun ku lapisan karét luar, lapisan karét keras, inti logam, beuheung gulung sareng liang hawa. Pangolahanana inc ...


Detil Produk

Tanda Produk

Klasifikasi Cots

Éta tiasa dibagi kana botani papermaking, cot cét, cot percetakan, bot husking rice, cot metalurgi sareng cot minyak;

Numutkeun kana morfologi permukaan, éta tiasa dibagi kana roller datar sareng roller karét bermotif;

Numutkeun kana matéri tiasa dibagi kana: butil cots, nitrile cots, polyurethane cots and silicone rubber cots.

Cots umumna diwangun ku lapisan karét luar, lapisan karét keras, inti logam, beuheung gulung sareng liang hawa. Pengolahanana kalebet peledakan keusik inti gulungan, pangobatan beungkeutan, ngabentuk gluing, bungkus lawon, gulungan kawat, curing dina tanki vulkanisasi sareng pengolahan permukaan. Botol biasana dianggo dina papermaking, percetakan sareng ngalelep, nyetak, ngolah gandum, metalurgi, ngolah plastik, jst.

perkawis peryogi perhatosan

* Nyetak cot dina pencét offset utamina pikeun mindahkeun tinta. Ku alatan éta, cot beberesih sapopoéna kedah leres-leres dibersihkeun, upami henteu dina lapisan botan sareng pigmén, résin gampang dioksidasi janten pilem anu lemes sareng keras, hasilna permukaan vitrifikasi sareng mangaruhan transfer tinta. Upami henteu diberesihan sacara teratur, permukaan COTS bakal henteu rata pikeun waktos anu lami, anu bakal mangaruhan panggunaan. Ku alatan éta, cot kudu diberesihan teras sisihkan nalika mesin dieureunkeun.

* Dina operasi percetakan offset, kusabab émulsiasi tinta "cai ageung ageung", dina kotana lemes dina ngawangun basa hidrofilik, jantenkeun bakal ngaleueut. Solusi na nyaéta ngodok tinta anu diemulsi, nyeuseuh Cots anu ngaleueut ku béngsin, digiling ku larutan natrium hidroksida 5% sareng bubuk pumice, sareng ngubaran gulungan logam (atanapi gulung keras) saluyu. Gulung gulung ogé tiasa dina kaayaan panyiram cai, kalayan ngagiling keusik cai halus, perhatoskeun henteu cicing dina posisi anu sami, upami éta bakal ngaruksak botak. Cara dasarna nyaéta pikeun ngontrol nilai pH cairan ember sareng damel kasaimbangan tinta anu saé.

* Cot dipaké sepuh teuing, ditambah ku érosi kimia, hasilna lem busuk tina "slag", bot sapertos kitu henteu nganggo, atanapi sacara serius mangaruhan kualitas percetakan.

* Dina urutan pikeun mastikeun yén produksi sareng kualitas percetakan henteu kapangaruhan, aya rol tinta cadang, tapi ulah nyimpen teuing kanggo nyingkahan sepuh. Lingkungan panyimpenan COTS sami sareng simbut. Salaku tambahan, botan kedah dina pigura anu lempeng dina jurnal, sareng permukaanna henteu kedah saling kontak atanapi objék sanésna, supados ulah aya deformasi botan.

* Cots teu kedah disimpen caket motor ageung sareng generator. Kusabab seueur ozon anu dihasilkeun ku alat-alat ieu bakal ngajadikeun permukaan COTS sepuh sareng retakan.

* Nalika hawa tiis, tinta henteu rata, anjeun tiasa nambihan bahan bantu dina mangsi kalayan leres. Dilarang pikeun ngabijilkeun Cots tinta nganggo pemanas infra merah sareng alat-alat sanésna kanggo nyegah botong tina oksidasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami