Karét dilapis kerucut Ngalantarankeun Roller

  • Rubber coated cone conveying roller

    Karét dilapis congcot ngalantarankeun roller

    Klasifikasi Cots Éta tiasa dibagi kana botas papermaking, cot cot, cot cot, cot husking, cot metalurgi sareng cot minyak; Numutkeun kana morfologi permukaan, éta tiasa dibagi kana roller datar sareng roller karét bermotif; Numutkeun kana matéri tiasa dibagi kana: butil cots, nitrile cots, polyurethane cots and silicone rubber cots. Cots umumna diwangun ku lapisan karét luar, lapisan karét keras, inti logam, beuheung gulung sareng liang hawa. Pangolahanana inc ...