Suku cadang

  • Universal ball

    Bal universal

    Huzhou YUANTUO mangrupikeun perusahaan rékayasa mékanis anu khusus kana R & D, desain sareng pabrik sagala jinis alat-alat otomatis transportasi, alat-alat panyimpenan logistik sareng bagian-bagianna. Usaha ngalibatkeun desain sareng pabrik sagala jinis mesin tunggal sareng suku cadang, sambungan sareng kolokasi sababaraha mesin, sareng investigasi lapangan, perencanaan sareng pamekaran rékayasa sistem. Pabrikan alat mékanis anu layak sareng dipercaya nyaéta responsibili urang ...
  • leveler for conveyor

    leveler pikeun conveyor

    Fitur produk sampéan cangkir: 1. Bahan produk: produk didamel tina waja karbon, sareng perawatan permukaan nyaéta opsional (seng / nikel / kromium / blackening / pulsa lukisan) atanapi 202/304 stainless steel 2. Ukuran produk: ukuran produk tiasa dipilih numutkeun bentuk gambar 3. Lingkup panggunaan: séri produk ieu cocog pikeun sagala jinis mesin beurat, mesin tuangeun, alat médis, lomari, sareng sajabana 4. Kauntungan produk: produk ngagaduhan kapasitas bantalan tinggi, c ...
  • Freund

    Freund

    Produk seri Fulailun ukuranana leutik sareng beurat beurat, cocog pikeun nganteurkeun barang-barang kalayan bagian handapna rata. Hal ieu seuseueurna dianggo dina bagian tikungan sistem anu ngalantarankeun atanapi bagéan pangalihan sareng konpénsi, sareng tiasa ogé dijaga salaku penjaga atanapi pituduh dina kadua sisi conveyor. Katrol Fulai ogé dianggo pikeun kastor, anu ogé tiasa ngagaduhan peran tambahan dina seueur konveyor, sapertos bagian naék konveyor sabuk naék pikeun mencét sabuk, sareng sajabina. Dina jalur perakitan, roda Fulai nyaéta ...