Roller kuadrat

  • Square roller

    Roller alun-alun

    Produksi roller kuadrat utamina diwangun ku péngkolan awal awak roller, balancing statis awal, gangguan pas sareng las sirah poros, péngkolan rupa sareng balancing dinamis anu hadé. Upami kasabaran tingkah laku, sapertos bunderan, silinder sareng lempeng, diperyogikeun janten kirang ti 0.2mm, coét silinder luhur atanapi coét gulung diperyogikeun pikeun ngagiling saatos réngsé. Upami atos permukaan diperyogikeun, prosés pangubaran panas kedah ditambihan. Saatos roller nyaéta ...