Roller kerucut stainless steel

Pedaran pondok:

Struktur roller stainless steel tapered ranté ganda: numutkeun modeu nyetir, éta tiasa dibagi kana garis roller kakuatan sareng garis roller sanés listrik, numutkeun perenahna, éta tiasa dibagi kana garis roller anu ngalantarankeun horisontal, condong ngalaksanakeun garis roller sareng muter garis gilinding. Éta ogé tiasa dirancang khusus numutkeun sarat konsumén pikeun nyumponan sarat sadaya jinis konsumén. Lebar jero roller gauge standar nyaéta 100-2000mm, sareng sajabana spésipina sanés ...


Detil Produk

Tanda Produk

Struktur roller stainless steel tapered ranté ganda: numutkeun modeu nyetir, éta tiasa dibagi kana garis roller kakuatan sareng garis roller sanés listrik, numutkeun perenahna, éta tiasa dibagi kana garis roller anu ngalantarankeun horisontal, condong ngalaksanakeun garis roller sareng muter garis gilinding. Éta ogé tiasa dirancang khusus numutkeun sarat konsumén pikeun nyumponan sarat sadaya jinis konsumén.

Lebar jero roller gauge standar nyaéta 100-2000mm, sareng sajabana spésifikasi khusus sanésna ogé tiasa diadopsi numutkeun sarat konsumén.

Radius péngkolan garis roller péngkolan diitung numutkeun rumusna, sareng spésifikasi khusus sanés tiasa diadopsi numutkeun sarat konsumén. Seri roller stainless steel:

Éta ngadopsi baja karbon sareng stainless steel salaku permukaan bantalan roller, sareng bantalan transmisi ngadopsi bantalan presisi terintegrasi anu dibentuk ku stamping logam. Éta ngagaduhan kaunggulan rotasi fléksibel, bantalan ageung (bantalan roller tunggal tiasa ngahontal 20-100kg), operasi sareng instalasi anu saderhana, biaya investasi alat-alat murah, sareng sajabana, sareng tiasa diterapkeun dina prosés produksi, bungkus sareng angkot kaseueuran industri sareng sawah.

1. Roller perlakuan bahan sareng permukaan: baja karbon (galvanis, Chrome plated), stainless steel, steel carbon (coated / polyurethane, coated, sprayed), sareng sajabana panjang poros roller, panjang efektif awak silinder, ketebalan témbok pipa, sareng sajabana tiasa ngarobih numutkeun sarat pangguna;

2. Carbon steel mandrel solid, séng plating atanapi chromium plating, jsb, atanapi sadaya bahan stainless steel;

3. Bentuk pamasangan batang tiasa dipilih: spring press dina jinisna, tipe aci waos internal, tipe thread éksternal, jinis tenon datar lengkep, ngalangkungan tipe hole pin split hole;

Rollerna tina stainless steel

Diaméterna: 25, 32, 38, 50, 60, 76

Panjangna 100-2000

Mandrel tiasa dibagi kana stainless steel atanapi baja karbon

Syarat téknis pikeun sprocket roller:

1. Pilihan bahan permukaan roller: baja karbon galvanis, Chrome plated, stainless steel, jsb panjang poros roller, panjang efektif awak silinder, ketebalan témbok pipa, sareng sajabana tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén;

2. Aci padet didamel tina waja karbon dilapis ku seng biru atanapi sadayana stainless steel. Aci tiasa dipasang ku cara-cara ieu: pers cinyusu dina jinisna, tipe aci waos internal, jinis tenon datar lengkep sareng ngalangkungan jenis liang pin aci;

3. Saatos dirakit, roller tiasa muterkeun fleksibel tanpa macét;

4. roller kakuatan tiasa disetir ku kabayang ranté tunggal atanapi kabayang ranté ganda. Roda ranté anu cocog, roda ranté, modél ranté: 06B / 08B / 10B, sareng sajabana tiasa dicocogkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami