Conveyor Teléskopis

  • telescopic conveyor

    conveyor teleskopis

    Prinsip kerja mesin teleskop roller anu teu nganggo listrik: conveyor roller teléskopis sareng roller conveyor biasa mangrupikeun alat angkutan kontinyu anu sami anu ngagunakeun sabuk conveyor anu fleksibel salaku bahan bantalan sareng komponén traksi pikeun ngangkut bahan ngalangkungan gerakan sabuk conveyor. Dibandingkeun sareng conveyor roller biasa, éta nambihan alat panyimpenan sabuk, sabuk alat-alat palapis sareng mékanisme anu sanés. Nalika mobil tegangan ngalih kana tungtung buntut, sabuk na lebet ...