Ngabuburit roller conveyor kerucut

Pedaran pondok:

Drum nyetir diwangun ku poros, korsi bantalan, piring nyarios sareng laras. Beungeutna ditutupan ku karét pikeun ningkatkeun koefisien gesekan antara kendang nyetir sareng sabuk conveyor. Korsi bantalan dilengkepan bantalan roller nyalira pikeun mastikeun stabilitas pangrojong sareng rotasi anu fleksibel. Nalika alat nyetir ngajalankeun, torsi dina alat anu nyetir dikirimkeun kana aci kendang nyetir, teras garanna disambungkeun ngalangkungan ékspansi internal ...


Detil Produk

Tanda Produk

Drum nyetir diwangun ku poros, korsi bantalan, piring nyarios sareng laras. Beungeutna ditutupan ku karét pikeun ningkatkeun koefisien gesekan antara kendang nyetir sareng sabuk conveyor. Korsi bantalan dilengkepan bantalan roller nyalira pikeun mastikeun stabilitas pangrojong sareng rotasi anu fleksibel. Nalika alat nyetir ngajalankeun, torsi dina alat anu nyetir dikirimkeun kana aci kendang pengemudi, teras aci na dihubungkeun ngalangkungan leungeun baju ékspansi internal (atanapi konci) pikeun ngirimkeun torsi kana silinder. Kusabab gesekan antara kendang sareng sabuk, torsi dikirimkeun kana sabuk pikeun ngajalankeun operasi konveyor sabuk sadayana. Roller conveying ranté ganda conical tiasa dibagi kana pelat baja rolling sareng las, waja matak sareng beusi tina bahan produksi; pelat nyarios pelat, jinis nyarios sareng lempeng nyarios integral tina jinis struktural; salaku tambahan, permukaan roller ogé tiasa lemes, dilapis, matak karét sareng jinis sanésna; diantarana, perakitan las pelat waja nyarios pelat roller karét seueur dianggo.

Métode pangropéa tina kerucut ganda rél conveying roller:

1. Debu sareng urusan asing anu aya dina drum transmisi kedah diberesihan sacara rutin;

2. Pikeun cangkang kendang sareng las panutup tungtung teguh pikeun ngalakukeun pamariksaan rutin;

3. Perlu tetep pelinciran kendang transmisi anu saé sareng ngirangan karusakan gesekan kana drum transmisi;

4. Perlu dihindari operasi overload kendang transmisi sareng manjangkeun umur jasa na.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami