Ngabuburit

  • Turning roller

    Giliran péngkolan

    Rolling series series Produk Deskripsi Produk: cocog pikeun nganteurkeun sagala rupa buleud, tas, palét, sareng sajabana bahan massal, tulisan alit atanapi tulisan henteu teratur kedah diangkut dina palét atanapi kotak omzet. Éta tiasa ngangkut bahan beurat hiji atanapi nanggung beban dampak ageung. Struktur: numutkeun modeu nyetir, éta tiasa dibagi kana garis roller kakuatan sareng garis roller sanés listrik, numutkeun perenahna, éta tiasa dibagi kana garis roller anu ngalantarankeun horisontal, condong ...
  • Turning conical  conveyor roller

    Ngabuburit roller conveyor kerucut

    Drum nyetir diwangun ku poros, korsi bantalan, piring nyarios sareng laras. Beungeutna ditutupan ku karét pikeun ningkatkeun koefisien gesekan antara kendang nyetir sareng sabuk conveyor. Korsi bantalan dilengkepan bantalan roller nyalira pikeun mastikeun stabilitas pangrojong sareng rotasi anu fleksibel. Nalika alat nyetir ngajalankeun, torsi dina alat anu nyetir dikirimkeun kana aci kendang nyetir, teras garanna disambungkeun ngalangkungan ékspansi internal ...