Bal Universal

  • Universal ball

    Bal universal

    Huzhou YUANTUO mangrupikeun perusahaan rékayasa mékanis anu khusus kana R & D, desain sareng pabrik sagala jinis alat-alat otomatis transportasi, alat-alat panyimpenan logistik sareng bagian-bagianna. Usaha ngalibatkeun desain sareng pabrik sagala jinis mesin tunggal sareng suku cadang, sambungan sareng kolokasi sababaraha mesin, sareng investigasi lapangan, perencanaan sareng pamekaran rékayasa sistem. Pabrikan alat mékanis anu layak sareng dipercaya nyaéta responsibili urang ...