Roller henteu kakuatan

  • Unpowered roller

    Roller henteu kakuatan

    Roller listrik mangrupikeun komponén gulung buleud anu nyetir sabuk conveyor atanapi ngarobih arah ngajiana. Éta tiasa dibagi kana dua jinis: roller drive sareng setir. Roller drive mangrupikeun komponén utama pikeun mindahkeun kakuatan. Roller kakuatan nyetir dibagi kana roller kakuatan tunggal (sudut bungkus sabuk kana roller listrik sahandapeun 200 ° dugi ka 230 °), multi power roller (umumna dianggo pikeun kakuatan tinggi) sareng roller kakuatan ganda (sudut bungkus dugi ka 350 °). Requirem ...