Pembungkus Roller

  • Rubber roller

    Roller karét

    Pedaran karét ditutupan laras: Saatos roller ngabentuk, pikeun kabutuhan anti karat, anti korosi sareng dukungan, éta ogé peryogi pangubaran permukaan atanapi palapis, sapertos ngalukis, galvanis, penyemprot Teflon, palapis karét, pelapis kromium, nyemprot keramik sareng oksidasi Numutkeun ukuranana, aya skala ageung sapertos roller mesin ngadamel kertas (panjangna tiasa ngahontal langkung ti 10 méter, diaméterna langkung ti 1500 mm), aya skala leutik sapertos jalur perakitan otomatis sabuk ...
  • PVC roller

    Roller PVC

    Karakteristik roller PVC 1. conveyor roller (roller conveyor) cocog pikeun nyayogikeun sagala jinis kotak, kantong, palét, sareng sajabana bahan massal, barang alit atanapi barang anu henteu teratur kedah diangkut Transportasi dina palét atanapi kotak omset. 2. Éta tiasa ngangkut bahan beurat hiji atanapi nanggung beban dampak ageung. 3. Strukturna rupa-rupa. Garis raceway tiasa dibagi kana garis raceway kakuatan sareng garis pacu motor non power numutkeun mode nyetir, sareng tiasa dibagi kana conveyi horizontal ...
  • PU roller

    Gilinding PU

    Pedaran karét ditutupan laras: Saatos roller ngabentuk, pikeun kabutuhan anti karat, anti korosi sareng dukungan, éta ogé peryogi pangubaran permukaan atanapi palapis, sapertos ngalukis, galvanis, penyemprot Teflon, palapis karét, pelapis kromium, nyemprot keramik sareng oksidasi Numutkeun ukuranana, aya skala ageung sapertos roller mesin ngadamel kertas (panjangna tiasa ngahontal langkung ti 10 méter, diaméterna langkung ti 1500 mm), aya skala leutik sapertos jalur perakitan otomatis sabuk ...
  • Nylon roller

    Gilinding nilon

    Roller ranté ganda, rupa-rupa, pilihan, tiasa ngarobih numutkeun sarat konsumén. Éta seueur dianggo. Roller percetakan, sapertos percetakan koran, mangrupikeun prosés gancang-gancang anu tiasa ngahasilkeun langkung ti 6000 yard lawon anu dicetak per jam. Cara ieu disebut ogé percetakan mékanis. Dina percetakan roller, pola dicitak dina lawon ku ngukir rol tambaga (atanapi rol). Tambaga tambaga tiasa dipahat tina garis-garis anu saé pisan diatur, anu tiasa dicitak lengkep, lemes ...